AKA Modesto ens pintarà un matalàs.

Un matalàs és un full en blanc. Potser el més gran que podem trobar pel carrer. També és el lloc on dormim, on juguem amb els nostres fills i també segurament on els concebim. Damunt del matalàs fem l'amor, fem les paus després d'una gran discussió i alguns hi mirem sèries i altres programes de televisió. En moltes ocasions damunt del matalàs també exhalem els últims instants de la nostra vida.

Per AKA Modesto un matalàs ho és tot. Allà on tantes nits hem dormit, i que abandonem al carrer quan ja està prou suat, AKA Modesto hi veu un altaveu pel seu art. Aquí i allà, recolzats en parets i contenidors, aquests gran elements de la vida quotidiana s'han convertit per aquest lleidatà en un espai de creació.

Seguiu-lo per les xarxes socials. L'art és divertit i té una funció social que molts cops queda sepultada per interessos econòmics o pel que la fa més grossa. Aquest matalàs està en blanc, i estem esperant que l'artista ens el pinti.

El vam treure del carrer i quan la seva vida com llenç artístic acabi, el portarem a la deixalleria. L'art té una vida limitada i la vida ha de seguir.

Deixar un comentari

Siusplau, tingues present que els comentaris han de ser aprovats abans de publicar-los.